NYÁRI TÁBOR információk

Az alábbiakban megtekinthetők és letölthetők a legfontosabb tudnivalók a Sport Kft. által szervezett nyári napközis táborokkal kapcsolatban. Kérjük, olvassák végig figyelmesen.

 

1., 2024-ben a ZUGLÓI NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR június 24-től augusztus 30-ig tart. (Munkaszüneti napokon a tábor zárva tart.)
A napi 3x étkezés normál ára 4.445 Ft/hét, a diétás étkezés ára 5.525 Ft/hét. Az évközi zuglói iskolai kedvezmények itt is érvényesek.
Külsős (azaz nem zuglói lakos és nem zuglói iskola tanulója) gyermekek részvételi díja: 25.000 Ft/hét.
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A TÉRÍTÉSMENTES, VALAMINT A TÁMOGATÁSSAL ÉTKEZŐKNEK IS BE KELL IRATKOZNIUK, ugyanúgy regisztrálniuk kell, ha részt akarnak venni a táborban! További részletekről és a beiratkozás módjáról, kérjük, olvassa el az alábbi általános tájékoztatót! E tájékoztatót minden év májusáig kiküldjük a kerületi általános iskoláknak is.

Tábori általános tájékoztató_2024

Amennyiben a szülő igénybe venné a napi kétszer fél óra várakozási kedvezményt, amikor gyermekét gépkocsijával a táborba hozza, illetve a táborból elviszi, úgy töltse ki egy példányban az alábbi formanyomtatványt, amelyen a táboroztató intézmény (Zuglói Sport-és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.) aláírással és bélyegzővel ellátva, igazolja a jogosultságot. (kérjük, beiratkozáshoz hozza magával kitöltve!)

A várakozási hozzájárulás iránti kérelmet a beiratkozást követően a ZKNP Parkolási Divíziójának, Nagy Lajos király útja 73-77. alatti ügyfélszolgálatán kell benyújtani költségmentesen.

A gyermekszállítási várakozási hozzájárulás munkanapokon 8:00 és 8:30 óra, valamint 13:00 és 18:00 óra közötti időszakban, legfeljebb napi kétszeri alkalommal, alkalmanként legfeljebb 30 perc díjfizetés nélküli várakozásra jogosít. A várakozás megkezdéséhez a parkolójegy-kiadó automatánál a kedvezményezett jármű regisztrációja szükséges parkolójegy megváltása nélkül.

A kedvezmény kiadására jogosított automaták: a 14413-as (Egressy út – Kövér Lajos u.), a 14414-es (Kövér Lajos u. 3.), és a 14416-os (Róna u. – Kupavezér u.)

Letölthető nyomtatvány: Táborozási gyermekszállítási

 

2., Az ADATKEZELÉSI ÉS HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZAT-ot kérjük, pontosan kitöltve hozza magával a legelső befizetés alkalmával. Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatót is. A dokumentum letölthető Word és pdf formátumban:

Word: 1.melléklet_Adatkezelési és hozzájáruló nyilatkozat_Zuglói Napközis Tábor_20240506

PDF: 1.melléklet_Adatkezelési és hozzájáruló nyilatkozat_Zuglói Napközis Tábor_20240506

Ezen kívül az alábbi jelentkezési lapot kell kitölteni minden beiratkozáskor.

PDF: Zuglói Napközis Tábor jelentkezési lap

 

3., A SZÜLŐI NYILATKOZAT-ot MINDEN AKTUÁLIS HÉT-re vonatkozóan, amikor a gyermek a budapesti táborban részt vesz, ki kell tölteni és hétfőn reggel a táborba érkezéskor a táborvezetőnek vagy az ügyeletesnek át kell adni. A dokumentum letölthető Word és pdf formátumban:

Word: 2. melléklet_Szülői Nyilatkozat_Zuglói Napközis Tábor_2024-

PDF: 2. melléklet_Szülői Nyilatkozat_Zuglói Napközis Tábor_2024-

 

4., A Budapest, XIV. kerületben található NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR HÁZIRENDje:

Nyári napközis tábor Házirend_2023tól

Létesítményeink általános házirendje megtalálható weboldalunkon a Házirend menüpont alatt is. A házirendek betartása és betartatása minden résztvevő számára kötelező.

 

5., A SOLTVADKERTI GYERMEKTÁBOR térítési díjai 2024. májusától az alábbiak szerint alakulnak:

Zuglói óvoda: 22.500 Ft / fő / turnus (5 nap / 4 éj), étkezéssel
Zuglói iskola: 42.000 Ft / fő / turnus (8 nap / 7 éj), étkezéssel

További részletek a 2024-es árszabásról:

Térítési díjak 2024 Soltvadkert Zuglói Gyermektábor

 

6., SOLTVADKERTI TÁBOROZÁS: A táborozás meghirdetése általában minden évben februárban megtörténik, ezután a tájékoztató értekezletek tavasszal vannak megtartva, a befizetések általában május-június hónapban lezajlanak. A zuglói tanintézmények (óvodák, általános iskolák, középiskolák) saját hatáskörben döntenek a jelentkezésről és annak határidejéről! Ha esetleg visszafizetésre kerülne sor (pl. betegség miatti lemondás esetén), azt az adott turnus befejezését követő két héten belül szükséges rendezni, ezzel kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Sport Kft. illetékes munkatársával.

A tanév zárását követően a zuglói intézmények táboroznak, jellemzően az alábbi sorrendben:
1. Óvodás turnus (5 nap / 4 éj)
2. Általános iskolai turnusok 5 egymást követő héten, vasárnaptól vasárnapig 8 nap/ 7 éj tartózkodással
3. Augusztus első felében külsős vendégcsoportok
4. Augusztus második felében középiskolai gólyatáborok

Amennyiben a soltvadkerti nyári táborba szeretnének jelentkezni, egy összevont szülői / egészségügyi / adatvédelmi nyilatkozatot kell kitöltve leadni a szervezőknek, mely dokumentum az alábbiakban letölthető Word és pdf formátumban is, de minden tanintézményben elérhető.

Word: Soltvadkert-Szülői nyilatkozat és adatkezelési tájékoztató_20240506

PDF: Soltvadkert-Szülői nyilatkozat és adatkezelési tájékoztató_20240506

 

7., Az alábbiakban olvasható a “SOTYA” nyári tábor házirendje.

Soltvadkert Zuglói Gyermektábor – HÁZIREND

 

 

Szükség esetén további információk a soltvadkerti táborozással kapcsolatban Szűcs József táborvezetőnél, elérhetősége: szucs.jozsef@zugsport.hu