Mogyoródi úti Sportközpont

Az M130 Sportközpontban 22000 nm területen folyamatosan, egész évben várjuk a sportolni és kikapcsolódni vágyó látogatóinkat az alábbi lehetőségekkel, szolgáltatásokkal:

 • élőfüves labdarúgópálya (meghatározott időszakokban, ld. MLSZ Labdarúgópálya menüpont)
 • 330 m hosszú gumiborítású futókör, mozgásérzékelő világítással
 • streetball, kosárlabdapálya
 • lábtenisz, asztalitenisz
 • „Orange Ramp” (gördeszka, görkorcsolya, roller) -> jelenleg műszaki okok miatt nem üzemel
 • szabadtéri fitneszpark
 • petanque pálya
 • gyerekjátszótér (2-8 éves korosztálynak), baba-mama kültéri ülő-, és pelenkázópad
 • kültéri ivókút
 • mezítlábas taposóösvény (tavasztól őszig használható)

Egyes sporteszközök a Sport Kft. ügyeletes munkatársától, fényképes igazolvány letétbe helyezésével kölcsönözhetők, további feltételekről, kérjük, érdeklődjön a helyszínen.
A szabad területen időszakosan kisebb-nagyobb volumenű rendezvényeket is szervezünk a lakosság részére (pl.: Gasztrofesztivál, kézműves piac, futóverseny, sportesemények közvetítése, gyereknap stb.), továbbá a létesítmény esetenként a kerületi iskolák közötti Zugló Kupa versenyeinek helyszíneként is szolgál. A sportközpont főépületében öltözők és mosdók, pelenkázó helyiség, értékmegőrző szekrények, valamint terembérlési lehetőség áll rendelkezésre, ez utóbbiról bővebb információkat a “Terembérlési lehetőségek” menüpontban olvashatnak.

Az élőfüves labdarúgópálya és egyéb területek, eszközök bérlésével, használatával, valamint gazdasági tevékenységek folytatásával, illetve engedélyezésével kapcsolatban tekintse meg árlistánkat vagy érdeklődjön a recepción vagy központi irodánkban! (E-mail: info@zugsport.hu )

 

Létesítményünkben – többek között – az alábbi szervezett mozgásformákkal, programokkal találkozhatnak:

 

 

BELLA BALETT

A balett nemcsak sport, de művészet is. Zuglóban modern tánc- és balettoktatás várja az érdeklődőket, kezdő és haladó csoportokban, gyermekeknek és felnőtteknek.
Mind a gyerekek mosolygós arcáról, mind a szülők szavaiból érezhető az elégedettség, amit visszajelzésként adnak. A karácsonyi fellépésünkön már 60 nagyon jól felkészült kis tanítvány mutatta be, hogy mit tanult az elmúlt évben. Oktatunk klasszikus balettet már 3 éves kortól gyerekeknek, illetve indítottunk klasszikus balettet és modern táncot is felnőtteknek. Gyermek balett óráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a helyes testtartásra, fejlesztjük a ritmus, illetve koordinációs képességeket, mindezt egy játékos órába foglalva!

Elérhetőség: bellabalett@gmail.com

Bővebb információk: www.bellabalett.com

 

 

GERINCTORNA

Rába Gabriella vagyok, kis csoportos tartásjavító gerinctornát tartok keddenként 18 órás kezdéssel a sportközpont kistermében.
Mi haszna ennek az órának?
– javítja a testtartást
– testtudatot fejleszt
– erősíti a gerinc melletti izomzatokat
– a sok üléstől megrövidült izmokat nyújtja, ezért enyhítheti a nyak, derék és csípő fájdalmakat
– erősíti a core-izomzatot, ami a test “almacsutkája”, minden sport alappillére

Elérhetőség: rb.gabriella@gmail.com

 

 

JÓGA

Fülöp Kata vagyok, hatha jóga és flow jóga oktató.
A jóga már több, mint 10 éve az életem része és nem csak a feszültség oldásában társam, hanem segít a gondolatok ébresztésében új ötletek és új nézőpontok behozásával. A jóga rendszere több olyan dolognak a szintézise, amellyel én is azonosulni tudok: mozgás, fejlődés, kihívás, elcsendesedés és önismeret, melynek fontosságát pszichológiai szakemberként kiemeltnek tartom. Ahogy a gondolatok hatnak a testedre, úgy hatnak a mozdulatok a tudatodra. Ez egy kétirányú út, melyet érdemes bebarangolni. A jóga számomra a kettősség. A tűz és a víz, az áramló mozgás és kitartott mozdulat harmóniája. Ez a kettősség magával ragad és folyamatos fejlődésre sarkall. Hiszek benne, hogy amit a matracodon megtanulsz magadról és a testedről, azt a matracon túl is használni tudod a mindennapjaid során. A jóga egyszerre bonyolult és gyermekien könnyű. Hol játékra hív, hol a tudatodat pallérozza. Az óráimon ennek a kettősségnek a felfedezésére és az önismeret útjára hívlak minden héten csütörtök esténként, 19:30-tól.

Elérhetőség: fulop.katalin87@gmail.com

 

 

NanBudoPest SE

A nanbudo-t egy japán harcművész alapította az 1970-es – ’80-as években, amelyben nem az ellenfél legyőzésének szelleme dominál elsősorban, hanem a lelki egyensúly és a sportszerű középút keresése. Egy komplex önvédelmi rendszer, ami nagy hangsúlyt fektet a testi és a lelki egészség elérésre is a küzdősportokra jellemző mozgáskombinációkkal, valamint meditációs és légzésgyakorlatokkal.

Elérhetőség: nanbudopest2018@gmail.com

Bővebb információk, edzéslehetőségek: http://www.nanbudopest.hu/nanbudopestse.html

 

 

ZUGLÓI KENYÉRKÖZÖSSÉG

Helyi lakosok által létrehozott bevásárlóközösség, a rövid ellátási láncok egy példája, amelyben a termelőket és a vásárlókat közvetlenül, egyéb köztes kereskedők, szereplők nélkül kötjük össze, és így olyan élelemhez juthatunk, amelyek táplálják és nem megbetegítik a családjainkat és amelyek fenntartható eljárásokkal lettek előállítva.

Átadó napjainkat CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT rendezzük meg 16:30 – 19:00 óra között az M130 Sportközpont területén. Itt lehet a termelőktől személyesen helyben vásárolni, vagy az előre megrendelt árukat átvenni.

A Kenyérközösséghez bárki csatlakozhat:
 • aki szeretne jó minőségű, természetes, vegyszer- és adalékanyag mentes ennivalót tenni a családja asztalára,
 • akinek fontos, hogy tudatosan vásárolja hazai kistermelők áruit, az átláthatatlan eredetű, olcsó alapanyagokra építő, nagyipari élelmiszertermelés termékei helyett,
 • akinek elege van a felesleges pazarlásból, szívesen mozdulna a tudatosabb vásárlói szemléletmód, a tudatos étkezés, tudatos élelmiszerfelhasználás és a hulladékmentesség felé,
 • aki szeretné mindezt jó hangulatban, egy tudását egymással megosztó termelői és vásárlóközösségben tenni.

További információk: https://www.facebook.com/zugloikenyerkozosseg

 

 

 

1141 Budapest, Mogyoródi út 130.

TÉLI nyitvatartás: november 1-től február 29-ig: 7:00 és 17:00 óra között

NYÁRI nyitvatartás: március 1-től október 31-ig: 6:00 és 21:00 óra között

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.