” Ne csak FB-n ismerkedj!”- Valós kapcsolatok határok nélkül Erdély és Zugló között

A “Ne csak FB-n ismerkedj!”- Valós kapcsolatok határok nélkül Erdély és Zugló között pályázat keretében július 8-11. között a soltvadkerti Zuglói Gyermektáborban az erdélyi Alsórákos és Csíkcsícsó 40 fős gyermek- és ifjúsági küldöttsége tette tiszteletét.

A tegnapi budapesti kirándulás után a gyermek-és ifjúsági küldöttség visszatért a soltvadkerti táborba. A tegnapi mozgalmas nap után, mindenki várta a már jó előre beharangozott discót, ami rendhagyó módon a csillagos ég alatt volt. Együtt táncoltak a zuglóiak, a csicsóiak és az alsórákosi fiatalok.
Az utolsó július 11-ei napot a sportversenyek döntőivel, strandolással, értékeléssel és jutalmazással töltötték. Az elmúlt pár napban a zuglói és az erdélyi fiatalok közötti barátságok tovább mélyültek ezen a napon is.

A “Ne csak FB-n ismerkedj!”- Valós kapcsolatok határok nélkül Erdély és Zugló között pályázat nélkül talán ezek a fiatalok soha nem találkoznak egymással.
A soltvadkerti tábor sikere továbblendíti testvérvárosi fiataljaink barátságát, kapcsolatát, köszönhetően a sok támogatónak!
Jövőre Veletek ugyanitt!

 

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember

A képen a következők lehetnek: 3 ember, ülő emberek

 

 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.