2024 – Jótékonysági Gasztrofesztivál & Családi- és Sportnap

Tisztelt Érdeklődők!

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. 2024. szeptember 7-én, szombaton újra megrendezi a Zuglói Jótékonysági Gasztrofesztivált, valamint a Zuglói Családi- és Sportnapot.

Az esemény helyszínéül az M130 Sportközpont (1141 Bp., Mogyoródi út 130.) szolgál.

A rendezvényre történő belépés és a színes kísérőprogramokon való részvétel INGYENES!

A Gasztrofesztiválra benevezett csapatok önköltséges alapon főznek, az ételeiket egy szakmai zsűri véleményezi és rangsorolja, a legjobb három főzőcsapat pedig kategóriánként díjazásban részesül. A helyszínre kilátogatók az elkészült étkeket kóstolójegy megvételét követően fogyaszthatják el, a teljes bevétel jótékonysági célokra kerül felajánlásra.

A főzésre a jelentkezési lap letölthető innen vagy személyesen kérhető létesítményeinkben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy biztonsági okokból a főzőhelyek száma korlátozott!

JELENTKEZÉSI LAPVIII. ZJG jelentkezési lap

 

A kitöltött nevezési lapot, kérjük, legkésőbb 2024. augusztus 27-ig küldjék el az info@zugsport.hu e-mail címre vagy adják le személyesen a 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 5-9. (Varga Zoltán Sportpálya) vagy a 1141 Budapest, Mogyoródi út 130. (M130 Sportközpont) portáján.

Az eseménnyel kapcsolatos további információkért kövessék figyelemmel a Zuglói Sport Kft. Facebook oldalát: www.facebook.com/ZugloiSport

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.