Szept.7.: Gasztrofesztivál és Családi Sportnap az M130 Sportközpontban!

Kedves Zuglóiak!

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2024. szeptember 7-én, szombaton az M130 Sportközpont területén a VIII. ZUGLÓI JÓTÉKONYSÁGI GASZTROFESZTIVÁLra, melynek a jó hangulatú közösségszervezés mellett nem titkolt célja, hogy bemutassuk Zugló sokszínűségét. Kerületünkben számos intézmény, szervezet, nemzetiség, sportegyesület, cég él és dolgozik együtt, úgy gondoljuk, hogy ez a fesztivál remek alkalmat nyújt az ismerkedésre, másfelől egy közös ügy támogatására. A gasztrofesztivál napján kerül megrendezésre a III.  ZUGLÓI CSALÁDI- ÉS SPORTNAP is, melynek helyszíne szintén a Mogyoródi úti Sportpálya lesz. Idén is színes programokkal (többek között olyan élményjátékok, mint pl. buborék foci, ugrálóvár, népi játékok, felfújható akadálypálya), sportversenyekkel, valamint színpadi műsorokkal és egészségügyi mérésekkel készülünk.

A Gasztrofesztiválra benevezett csapatok önköltséges alapon főznek, az ételeiket egy szakmai zsűri véleményezi és rangsorolja, a legjobb három főzőcsapatot pedig kategóriánként (leves, egytál étel, leginnovatívabb étel) díjazzuk. A helyszínre kilátogatók az elkészült étkeket a kóstolójegy megvételét (1.000 Ft/adag) követően fogyaszthatják el, a teljes bevétel jótékonysági célokra kerül felajánlásra. Idén újdonságként lehetőség lesz tombolajegyet is vásárolni (500 Ft/db), melyet szintén jótékonysági célokra ajánlunk fel, a sorsolás pedig a programok után lesz a helyszínen, a nap zárásaként.

Tervezünk egy buborékfoci bajnokságot, valamint akadálypálya versenyt is, ezekre a helyszínen az információs sátornál lehet benevezni, a versenyek első három helyezettjei díjazásban részesülnek. Buborék Foci minibajnokság 11:15 – 12:10 és Akadályfutás 12:15 – 13:15 óra között.

A program részletes leírását lásd lentebb, további infok:

Facebook: https://www.facebook.com/ZugloiSport

Jó szórakozást kívánunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.