Megújul a Mogyoródi úti sportpálya

Bátki László, a pályát üzemeltető Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatott, hogy korszerű pályákkal, eszközökkel bővül a Mogyoródi úti sportpálya a következő időszakban.
Egy sikeres pályázat révén 100 millió Ft-ot nyert Zugló a Fővárostól, a fennmaradó 40 milliós önrészt pedig az önkormányzat biztosítja.
Készül majd egy nagyobb sporteszköz számmal rendelkező szabadtéri fitnesz park, a meglévő mellé. Ezen felül létrejön egy 10x18m-es műjégpálya, amelyet nem kell hűteni a korcsolyázáshoz. Ezt egy speciális csúszó anyaggal tudják majd megoldani. Az országban már több helyen alkalmazzák ezt a technológiát, ami lehetővé teszi a téli-nyári korcsolyázást.
Létrejön az elavult futópálya helyén egy 300 m-es hosszúságú , 2 sávos és 3 méter széles akril borítású futókör is. Újdonsága, hogy ezt már kerekes székesek is igénybe vehetik.
Létrehoznak az öltöző épület falán egy 6 méter magas mászó falat, és létesül 3 db kisméretű, korszerű borítású sportpálya is. Ezek több labdajátékhoz is használhatóak lesznek, nem csak futballhoz.
A pályák közül kettő összenyitható lesz, így nagyobb sportfelületet lehet majd igénybe venni.

Rátonyi Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.