Zuglói díjazottak az Év Sportolója díjátadón! – 2017.01.14.

Nagyszabású, színvonalas és nagy érdeklődéssel kísért rendezvény keretében adták át a tavalyi évben kiválóan teljesített sportolóknak és edzőknek az elismeréseket a Nemzeti Színházban. A rendezők a díjátadásra is ismert, sportkiválóságokat kértek fel. Az eseményen felvonult a magyar sport krémje, megtiszteltetésnek számított a jelenlétük.

Az elismerések elsősorban a Riói olimpián sikeresen szerepelt versenyzőket illették, illetve – véleményem szerint túlértékelve – a labdarúgó válogatottat is díjazták.

A zuglóiaknak is jutott az elismerésből, hiszen az ország három legjobbja közé választották az olimpiai bajnok párbajtőrvívó Szász Emesét, a kajak kettesben és négyesben szintén aranyat szerző Kozák Danutával, Fazekas-Zur Krisztinával és Csipes Tamarával két aranyérmet szerző Szabó Gabriellával együtt.

Szabó Gabiék a csapatok közötti versengésben voltak mindkét esetben díjazva, míg Szász Emese a nők egyéni versenyében volt.

A hölgyeknél Hosszú Katinka úszó, az uraknál Szilágyi Áron, míg a csapatok közül a Magyar Labdarúgó Válogatott – szerintem érdemtelenül – lettek az Év Sportolói.

 

Rátonyi Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.