Maradj otthon!

Tisztelt Látogatóink! Tisztelt Sportbarátok! 📢

Mint arról már értesülhettek, az egészségügyi vészhelyzetre tekintettel a Mogyoródi úti Sportpálya (1141 Budapest, Mogyoródi út 130.), valamint a Varga Zoltán Sportpálya (1149 Budapest, Kövér Lajos utca 5-9.) bizonytalan ideig zárva tart.

A fent említett területekre kizárólag az ott dolgozók léphetnek be, a telephelyeken állandó portaszolgálat üzemel. Ezzel együtt a cég munkavállalóinak többsége felelősségteljesen, a lehetőségekhez mérten otthoni munkavégzést folytat.

A mindenki számára speciális helyzet eddigi tapasztalatai alapján, napszaktól függetlenül továbbra is rengeteg sportolni vágyó keresi fel a Mogyoródi Úti Sportközpontot. Arra kérjük a kedves látogatókat, hogy saját, illetve embertársai egészségének érdekében további tájékoztatás közzétételéig SZEMÉLYESEN NE KERESSÉK FEL A SPORTTELEPET! Aki teheti, maradjon otthon és csak a legszükségesebb dolgok beszerzése miatt hagyja el lakhelyét. 😷

Kérjük, kövessék figyelemmel Facebook oldalunkat és a zugsport.hu-t, ahol tájékoztatást adunk a legfrissebb információkról és az esetleges változásokról.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Sportbaráti üdvözlettel,

a Zuglói Sport-és Rendezvényszervező Non-Profit Kft. munkatársai

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.