I. Zuglói Kerítésszépítő Bajnokság – Felhívás

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Nkft. a Varga Zoltán Sportpálya környezeti kultúrájának emelése, az intézmény ismertségének növelése és kerítésének megszépítése céljából csoportos képalkotó versenyt hirdet.

 

A kerítés-szépítő esemény időpontja: 2015. május 14. csütörtök 14 óra, esőnap május 15. péntek 14 óra.

Helyszíne: Varga Zoltán Sportpálya, 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 5-9.

Résztvevők köre: A rendezvényre zuglói általános és középiskolás diákok, baráti társaságok, civil szervezetek jelentkezését várjuk, csapatonként 3-5 fővel.

(tanulócsoportok esetében kísérő nélkül értendő)

Jelentkezés módja, elérhetőség: 2015. május 8. péntek 12 óráig kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve megküldeni postai úton, vagy személyesen (hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óra között) az alábbi címre: Zuglói Sport – és Rendezvényszervező Nkft. 1149 Kövér Lajos utca 5-9., avagy e-mailben a zuglosport@zugloirendezveny.hu címre. Információ: 06/70 338 32 21

A jelentkezési lap csak a színes látványtervvel együttesen érvényes.

A képalkotás témájának kulcsszavai: sport, család, természet, egészség, játék, Zugló.

Technikai leírás: A kerítéselemek magassága 195 cm, szélessége 140 cm. A vasbeton kerítésre vízbázisú betonfestékkel vihetők fel a színek, melyekből az alábbi színeket biztosítjuk: piros, kék, zöld, citromsárga, narancssárga, barna, fehér, fekete. Kérjük, a látványterveket is ezekkel a színekkel készítsék el! A versenyzők részére ecseteket, festéket, kézmosó szereket és uzsonnát (gyümölcs, folyadék, házi szendvics) biztosítunk. A nevezések beérkezését követően a VARGA ZOLTÁN SPORTPÁLYA felirat egy-egy betűje a jelentkezők között sorsolásra kerül, melyet az alkotóknak a kivitelezés során be kell illeszteniük a kompozícióba. (A sorsolás eredményét a verseny előtt 4 nappal megküldjük a jelentkezési lapon megadott kapcsolattartói e-mail címre.)

A munkák értékelése: Az alkotásokat képzőművészeti szakmai zsűri értékeli.

Szakmai programvezető: Nagy Miklós az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola rajztanára.

Nyeremények: ZUGLÓ fantázia torta, vásárlási utalványok.

A rendezvény fővédnöke: Karácsony Gergely, Zugló polgármestere.

Az eredményhirdetésre 2015. május 20-án 16 órakor kerül sor a Kihívás Napja rendezvényen, szintén a Varga Zoltán Sportpályán.

Minden alkotó kedvű csoport jelentkezését szeretettel várjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.